Ghidul clienților City Insurance

Cererea de denunțare a poliței se face către City Insurance pe canalele vechi de comunicare sau vor exista canale dedicate și o anumită procedură?

Polițe RCA

Polițe RCA încheiate cu City Insurance aflate în derulare.

Cererea de denunțare a poliței se face către City Insurance pe canalele vechi de comunicare sau vor exista canale dedicate și o anumită procedură?

În cazul în care lucrați deja cu un broker, puteți să îl contactați și să vă ajute în întreg procesul de denunțare poliță RCA la City Insurance și emitere poliță nouă. 

Primul pas este sa transmiteți la City Insurance cererea de denunțare a poliței. Găsiți un model pe www.ghidcityinsurance.ro/formulare sau pe site-ul City Insurance. 

Pasul doi este să încheiați o nouă poliță de asigurare la altă societate.

Cererea de denunțare se depune fie pe adresa de e-mail: denuntare@cityinsurance.ro, fie prin intermediul serviciilor poștale la sediul societății: București, str. Emanoil Porumbaru, nr. 93-95, sector 1, CP 011424.

Toți acești pași pot fi realizați cu suportul unui broker de asigurări care vă va ajuta în alegerea unei alte oferte RCA care să se plieze nevoilor dumneavoastră și să vă ofere consultanță pas cu pas în procesul de denunțare poliță City Insurance.

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Pentru lămuriri vă stăm la dispoziție și pe office@unsicar.ro.

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR) www.unsicar.ro

Scroll to Top